HANDELSBETINGELSER

HANDELSBETINGELSER

Alle online produkter, workshops og foredrag er skabt og bliver leveret af

Love Leader v/ Avalon Khaan
CVR.: 36581514

Ved spørgsmål kontakt min elskede PA Vivi på:
kys@avalonkhaan.dk

Alle priser er i danske kroner med moms.

DU KAN BETALE MED:
Visa, Mastercard og Maestro

BETALINGSBETINGELSER VEDR. KØB AF ONLINE PRODUKTER:
Bemærk, at der ikke er nogen fortrydelsesret ved køb af online digitale produkter, hvor materialet leveres lige efter du har foretaget dit køb.
Derfor skal du være sikker på dit køb, inden du går videre til betaling.

BETALINGSBETINGELSER VEDR. KØB AF WORKSHOPS OG FOREDRAG:
Du har 14 dages fortrydelsesret ved køb af workshops og foredrag.
De 14 dages fortrydelsesfrist løber fra den dag, hvor du køber dit workshop/foredrag og modtager din ordrebekræftelse/e-mail med bekræftelse.

FORTRYDELSESRET VED FYSISKE PRODUKTER:
Du har 14 dages fortrydelsesret, såfremt produktet er plomberet og ikke er taget i brug. Varen skal returneres i væsentligt samme stand som ved modtagelsen. De 14 dage gælder fra du har modtaget pakken. Du betaler selv fragten for returneringen, med mindre andet er aftalt.
Varer du ønsker at bytte eller returnere, bedes du sende en mail til kys@avalonkhaan.dk

REKLAMATIONSRET VED FYSISKE PRODUKTER:
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

FRAGT OG LEVERING AF FYSISKE PRODUKTER:
Vi sender varer ud samlet 1-2 gange om ugen. De vil blive pakket med kærlighed og leveret til dig af et venligt postbud fra Postnord.
Fragt-og leveringsomkostninger er inkluderet i prisen.

HVIS DU ØNSKER AT GØRE BRUG AF DIN 14 DAGES FORTRYDELSESRET PÅ WORKSHOPS OG FOREDRAG:
Du skal inden 14 dage fra aftalens indgåelse give meddelelse om, at du ønsker at fortryde din bestilling af en tjenesteydelse hos Love Leader v/ Avalon Khaan. Meddelelsen skal gives skriftligt på mail kys@avalonkhaan.dk.
I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende den til os.

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR:
Til
Love Leader v/ Avalon Khaan
kys@avalonkhaan.dk
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om levering af følgende tjenesteydelser:
Modtaget den
Forbrugerens navn (Forbrugerens navn)
Forbrugerens adresse (Forbrugerens adresse)
Dato

EFTER KØB:
Efter udført køb af enten online produkter, workshops eller foredrag modtager du en bekræftelse via din mail, med vedhæftet faktura på at købet er gennemført - samt en mail med praktisk information.
Det er dit ansvar at oplyse korrekt mail-adresse ved køb, og sørge for at produktet kommer sikkert frem til din indbakke. I fald du ingen mail modtager i selve indbakken, skal du først huske at tjekke dit spamfilter. I fald du stadig ingen bekræftelsesmail har modtaget, bedes du kontakte min PA Vivi på: kys@avalonkhaan.dk.

HVIS DER ER NOGET GALT MED TJENESTEYDELSEN
Hvis du ikke er tilfreds med tjenesteydelsen, kan du kontakte os på mail kys@avalonkhaan.dk.
Du bedes med det samme kontakte os, hvis du oplever problemer.
Du har ret til at få udbedret eventuelle mangler ved tjenesteydelsen, som kan tillægges ydelsens beskaffenhed, med mindre der er tale om egne omstændigheder, eller andre ydre omstændigheder, som vi efter dansk ret ikke kan blive gjort ansvarlige for.

ANDRE SPØRGSMÅL
I tilfælde af andre spørgsmål, bedes du venligst kontakte min PA Vivi på: kys@avalonkhaan.dk.

KLAGEADGANG
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til min PA Vivi på mail kys@avalonkhaan.dk
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt:

Forbrugerklagenævnet
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Tlf. 41 71 50 00
e-mail: kfst@kfst.dk https://www.forbrug.dk/Klagemuligheder/Forbrugerklagenaevnet/Klag-til- Forbrugerklagenaevnet

Disse handelsbetingelser er udarbejdet på baggrund af de gældende e-handelsregler (forbrugeraftaleloven) af 13. juni 2014.

PRIVAT POLITIK:
For at handle hos os og benytte vores onlineprodukter skal du oplyse dit navn og din email. Køber du fysiske produkter, skal du oplyse din adresse også. Vi bruger udelukkende dine oplysninger til at sende dig din købskvittering samt evt. mail i forbindelse med dit købte produkt - og for at du i det hele taget kan få adgang til dit onlineprodukt og det space, der ofte følger med omkring produktet. Har du købt en fysisk vare, bruger vi desuden dine oplysninger til at sende dine varer til dig.
Vi videregiver eller deler aldrig dine personlige oplysninger med andre.
Vi sender dig kun mails, som du selv har bedt om f.eks. ved at signe op til vores Love Letter.
Når du har købt et produkt hos os, gemmer systemet automatisk dit navn og din mail (og evt. din adresse, hvis du har købt et fysisk produkt). Det er nødvendigt for at du fortsat kan have adgang til det space, hvori dit onlineprodukt ligger, men samtidig er det et krav af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.


Kontaktinformationer

Love Leader / v Avalon Khaan

CVR: 36581514